Daca vrei sa iti promovezi imaginea intr-un mod elegant, folosind un set de fotografii profesionale care sa iti scoata cu adevarat frumusetea in evidenta, contacteaza-ne si in cel mai scurt timp vom fi alaturi de tine pentru a iti indeplini visul.

Trebuie sa stii ca ne putem deplasa aproape oriunde in tara pentru a realiza sedinta foto de care ai nevoie! Dispunem de experienta necesara si de cele mai bune echipamente foto de pe piata la momentul actual.

Preturile noastre pornesc de la 100 RON si cresc in functie de locatie, numarul de fotografii efectuate, numarul de fotografii editate, etc. In anumite conditii putem face si discounturi asa ca nu ezita sa ne contactezi pentru a afla pretul corect pentru sedinta foto de care ai nevoie!

Asteptam intrebarile tale si te asiguram de toata disponibilitatea necesara pentru a te ajuta in realizarea fotografiilor perfecte.

© Fotografii-Modele.com

Ne puteti cere o oferta de pret sau mai multe detalii prin mail: [email protected]

Alternativ, ne puteti contacta si prin skype la ID-ul: grey.foto

Pe facebook ne puteti gasi la: www.facebook.com/greyfotostudio

4 thoughts on “Contacteaza-ne sau cere oferta de pret!

  1. Buna seara,m-ar interesa si pe mine o sedinta foto pentru videochat insa nu am vazut la dvs pe site ce include o sedinta foto,daca se pot face poze intr-un studio anume,daca aveti decoruri,machiaj professional etc sau doar la locatiile clientului ,ce pret ar fi pentru o sedinta (cate fotografii sunt intr-o sedinta etc) .Multumesc!

  2. Buna ziua! M-ar interesa un set de forografii pentru videochat 150-200 buc. Cam cat ar costa si doar in Bucuresti se realizeaza sedintele? Multumesc!

  3. Buna seara. M-ar interesa o sedinta foto pentru videochat si as vrea sa stiu daca faceti si pentru baieti astfel de sedinte si unde aveti studio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.